2013年10月21日月曜日

Convert fuel of bovine "burp".

Research team of Argentina , has developed a new technology that might lead to the reduction of greenhouse gas emissions . It's a revolutionary way of converting the fuel of bovine " burp " .This new technology due to the hand of (INTA) Argentina National Agricultural Technology Institute , those collected in the digestion tank gas from the tube that was connected to the stomach of the cow , of separating the methane gas then . Methane , the main component of natural gas are used in power plants and automobiles and .Responsible for animal physiology group of INTA, Guillermo Vera said description to be " the same as the natural gas if compression ( gas collected ) " in the coverage of Reuters . Said, " it can not be said that the energy source of practical at this stage , but if Misuere the future of 2050 reserves of fossil fuel is a problem, it is an alternative " he said.Cattle to discharge the pure methane of 250 ─ 300 liters a day per head , which is that it is an amount sufficient to use without turning 24 hours a refrigerator .Argentina is one breed of beef cattle about 51 million head of " beef export superpower " . According to the INTA, 30% of greenhouse gas emissions throughout the country is due to cattle . Greenhouse effect of methane amounts to 23 times that of carbon dioxide , INTA has to be " to a method to suppress it."
I feel that you collect the digestion gas efficiently from the stomach of cattle as difficult . Feel you do not expect to be able to expect as energy sources practical for it to .



アルゼンチンの研究チームが、温室効果ガス排出の削減につながるかもしれない新技術を開発した。ウシの「げっぷ」を燃料に変換するという画期的な方法だ。
アルゼンチン国立農牧技術院(INTA)の手によるこの新技術は、ウシの胃につないだチューブから消化ガスをタンクに集め、その後メタンガスを分離するというもの。メタンガスは、自動車や発電所などで使われている天然ガスの主成分。
INTAの動物生理学グループの責任者、ギレルモ・ベラ氏はロイターの取材に「(集めたガスを)圧縮すれば天然ガスと同じになる」と説明。「現段階では実用的なエネルギー源とは言えないが、化石燃料の埋蔵量が問題になる2050年という未来を見据えれば、代替手段になる」と述べた。
ウシは1頭当たり1日250─300リットルの純粋メタンを排出するが、これは冷蔵庫を24時間切らずに使うのに十分な量だという。
アルゼンチンは約5100万頭の肉牛を飼育する「ビーフ輸出大国」の1つ。INTAによると、同国の温室効果ガス排出量全体の30%がウシによるもの。メタンガスの温室効果は二酸化炭素の23倍に上るが、INTAは「それを抑える方法にもなる」としている。
 牛の胃から効率よく消化ガスを集めることが難しいように感じますね。そのため実用的なエネルギー源としては期待出来そうにない感じがします。

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