2014年1月30日木曜日

Eriocitrin.

Groups such as Mie is summarized research results that there is an effect of suppressing components contained in the lemon to become fatty liver , I announced on the 29th . Fatty liver was partly to blame , such as liver cancer and cirrhosis , the Group said, " By taking it on an ongoing basis lemon , could help in the prevention of this disease ," he said .
According to the study group , cardiovascular disease and metabolic syndrome has little to residents of the Mediterranean , such as Greece and Italy , the utility of red wine and olive oil in the diet has been pointed out .
The research group , focusing on the lemon while being consumed many on the coast of the Mediterranean Sea , it is not already studied much . The experiments were performed using the zebrafish small tropical fish mechanisms and obesity gene sequences and people are similar .
Did on fattened the zebrafish , and administering a substance is included a lot in the lemon called " eriocitrin " . Then , neutral fat in the blood was also reduced to about two-thirds of the liver fat is reduced . Further , the addition of this material to the liver cells removed from human fat accumulation was suppressed .
Sales of lemon I might go up . But eating every day lemon It is quite difficult .



レモンに含まれる成分が脂肪肝になるのを抑える効果があるという研究結果を三重大などのグループがまとめ、29日発表した。脂肪肝は肝硬変や肝臓がんなどの一因で、グループは「レモンを継続的に摂取することで、こうした病気の予防に役立つ可能性がある」と話している。
 研究グループによると、イタリアやギリシャなど地中海沿岸の住民にはメタボリック症候群や循環器疾患が少なく、食生活におけるオリーブオイルや赤ワインの効用が指摘されてきた。
 研究グループは、地中海沿岸で多く消費されながら、あまり研究対象となっていなかったレモンに着目。人と遺伝子配列や肥満のメカニズムが似ている小型熱帯魚のゼブラフィッシュを使って実験した。
 ゼブラフィッシュを太らせた上で、レモンに多く含まれる「エリオシトリン」という物質を投与。すると、肝臓の脂肪が少なくなり血中の中性脂肪も約3分の2に減った。また、人から取り出した肝臓細胞にこの物質を添加すると、脂肪蓄積が抑えられた。
 レモンの売り上げが上がるかもしれませんね。でもなかなかレモンは毎日食べることは難しいですね。

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