2012年5月26日土曜日

Tomato(トマト)

Group Holdings, Asahi and Kagome is 25, has announced a tomato and eat together at the time of drinking, and was confirmed by joint research, and that the alcohol concentration in the blood is reduced. That the effect can be expected around the sickness will soon become gentle, even better to wake up.

In the study, and subjects the person 12 men in their 20s to 40s, and if drank together the tomato juice (three cans 160 ml), the same amount of water instead of tomato juice and alcohol (100 ml about Soju) alcohol concentrations were measured when drank together, in the blood of each.

Than a result, if I drank along with the tomato juice, and drank together if the same amount of water, 30% alcohol concentration was lower on average. Time alcohol from the body is completely decomposed, was about 50 minutes earlier.

I do not know if there is no stock to be flooded with visitors to the tomatoes and tomato juice also. What I characteristics of the Japanese.




カゴメとアサヒグループホールディングスは25日、お酒を飲む時に一緒にトマトを食べると、血液中のアルコール濃度が低下することを、共同研究で確認したと発表した。酔いの回りが緩やかになり、酔いがさめるのも早くなる効果が期待できるという。
 研究では、20~40代の男性12人を被験者とし、アルコール(焼酎約100ミリリットル)とトマトジュース(160ミリリットル缶3本)を一緒に飲んだ場合と、トマトジュースの代わりに同量の水を一緒に飲んだ場合の、それぞれの血液中のアルコール濃度を測定した。
 その結果、トマトジュースと一緒に飲んだ場合は、同量の水を一緒に飲んだ場合と比べて、アルコール濃度が平均で3割低かった。体内からアルコールが完全に分解される時間も、約50分早かった。
またトマトやトマトジュースに客が殺到して在庫がなくなるかもしれませんね。日本人の特質でしょうかね。

0 件のコメント:

コメントを投稿