2013年9月22日日曜日

Proves that over a period of 3 years the effect of Japanese food.

Targeting about 10,000 people across the country from fiscal 2014, the relationship between diet and health, the government embark on a large-scale survey for the first time.
It hopes to prove over three years the effect of Japanese food to be fat minutes is small, and prevent lifestyle-related diseases.
To target the elderly generation from Mature, asked to record the daily diet by several weeks each season primarily, survey, also examine the state of health such as blood pressure measurement and blood sampling.
The data gathered, ingredients and "dry matter of fish" is a Japanese food culture and unique "soup", soy sauce of fermented foods, such as miso, I analyzed each recipe. In order to investigate the health status due to differences in eating habits, and plans to do a comparison of each region.

It is felt that a little too late. It is a question of Japanese food culture unique or is maintained diet Mature also vary considerably. It is also the anxiety accurate results or come 



政府は2014年度から全国の約1万人を対象に、食生活と健康との関係について、初めての大規模調査に乗り出す。
 脂分が少なく、生活習慣病を防ぐとされる日本食の効果を3年間かけて立証したい考えだ。
 調査は、主に中高年から高齢者世代を対象に、季節ごとに数週間ずつ毎日の食事内容を記録してもらい、採血や血圧測定などで健康状態も調べる。
 集まったデータは、日本独特の食文化である「だし」や「魚の干もの」、発酵食品のしょうゆ、みそなどの食材や、調理法ごとに分析する。食習慣の違いによる健康状態を調べるため、地域ごとの比較も行う方針だ。
 ちょっと遅すぎる感じですね。中高年の食生活もだいぶ変化して日本独特の食文化が維持されているか疑問ですね。正確な結果が出てくるか不安でもありますね。

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