2012年12月13日木曜日

Leaf lettuce "farm produce LED"

Nishimatsu Construction Company and general construction, Tamagawa University in Machida, Tokyo, the "Shoji Odakyu" conducted the management of the shop, such as the Odakyu line train stations, has been working as a business academia leaf lettuce "farm produce LED" sold in 16 stores of supermarket "Odakyu OX" that you want to deploy. Release Date: February 1, 2013.
In "SciTech Farm" plantation LED is provided on the premises Tamagawa, being able to grow hydroponic lettuce leaf in the LED light source of red, blue, green, to produce 600 shares per day. Since the pesticide-free production in clean rooms, hygienic and long-lasting freshness. Furthermore, in this cultivation method, can also control such as nutritional value and flavor. In addition, when compared with those of open culture, that the antioxidant capacity is improved to about 2.6 times more. Products sold, the type 3 Red Fire, Green Wave, ruffled lettuce.

Vegetables, right I wonder could also be I will change to produce plantation LED in the future but not limited to lettuce was higher antioxidant capacity than those grown alley, well, freshness is better to flavor and nutritional value.



総合建設会社の西松建設と、東京都町田市にある玉川大学は、産学事業として進めてきた「LED農園産」リーフレタスを、小田急線駅構内売店などの経営を行っている「小田急商事」が展開するスーパーマーケット「Odakyu OX」の16店舗で販売する。発売日は2013年2月1日。
玉川大学構内に設けられたLED農園「サイテックファーム」では、赤、青、緑の3色のLED光源でリーフレタスを水耕栽培し、1日に600株を生産することができるという。クリーンルームでの無農薬栽培なので、衛生的で鮮度が長持ちする。さらに、この栽培方法では、栄養価や風味などのコントロールも可能。また、露地栽培のものと比べると、抗酸化力が約2.6倍以上に向上しているという。販売される商品は、レッドファイヤー、グリーンウエーブ、フリルレタスの3種類。
 路地栽培のものより抗酸化力が高く、鮮度がよく、栄養価や風味まで良くなるとしたらレタスに限らず野菜は、将来的にLED農園産に変わっていくなんてこともありえるんでしょうかね。

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