2012年12月22日土曜日

It seems that you can prevent osteoporosis and oranges eat well?

It seems that eating well can prevent osteoporosis and oranges, I found in the study of the chief scientist of the National Institute of Fruit Tree Science Sugiura. Thought or increase the bone, is a dye that is yellow oranges β cryptoxanthin, and that decrease or suppress.
Hormonal balance is changed to the female menopause, more susceptible to osteoporosis. On the other hand, one of the localities of Satsuma mandarin, a study has been carried out in the region Mikkabi town of Hamamatsu, women who eat a lot of oranges were also found less likely the patient is Mr. Sugiura et al.
Therefore, we in the human 212 postmenopausal women in the region, we examined the relation of osteoporosis and blood levels of β-cryptoxanthin, human blood levels equivalent to eating four daily mandarin oranges, do not eat oranges than those who have the day, it was found that the risk of osteoporosis is 92% lower.
Osteoporosis preventive effect of the dye contained in the fruit, such as became clear is that for the first time in the world.

This season, try to eat a lot of mandarin orange!




ミカンをよく食べると骨粗鬆症を予防できるらしいことが、果樹研究所の杉浦主任研究員らの研究でわかった。ミカンを黄色くする色素であるβクリプトキサンチンが、骨を増やしたり、減少を抑えたりしていると考えられる。
 女性が閉経してホルモンのバランスが変わると、骨粗鬆症にかかりやすくなる。一方、杉浦さんらが温州ミカンの産地の一つ、浜松市の三ケ日町地域で行ってきた研究で、ミカンを多く食べる女性は患者が少ない傾向もわかっていた。
 そこで、この地域の閉経後の女性212人で、βクリプトキサンチンの血中濃度と骨粗鬆症の関連を調べたところ、ミカンを毎日4個食べることに相当する血中濃度の人は、ミカンを食べない日がある人よりも、骨粗鬆症にかかるリスクが92%低いことがわかった。
 果物などに含まれる色素の骨粗鬆症予防効果が明らかになったのは世界で初めてという。
この季節、みかんを大いに食べましょう!!

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