2015年1月31日土曜日

Brown rice.

The component "gamma oryzanol" contained abundant in brown rice, in up to 30 days that there is improvement and preventive effect of diabetes, Ekisaki professor of University of the Ryukyus Graduate School of Medicine (second internal medicine) and the Japan Society for the Promotion of Science Fellow, research group of Kozuka's et al revealed. It will be posted closer to the magazine US Endocrine Society "Endocrinology". Magazine electronic version is reported. Are being developed high-performance supplements and pharmaceutical, are expected to be commercialized within the limit of less than five years.
Announcement research group in January 2012, to gamma oryzanol, that there is work that people suppress the desire for high-fat diet with instinctively to the American Diabetes Association magazine. One after another in the utility of brown rice was tied to the first discovery world.
Continuing with the diet that was biased to overeating and fat-carbohydrate cell function of the pancreas (pancreas) that make insulin is reduced, eventually it becomes diabetes. This paper, gamma oryzanol, combined with that to prevent a decrease in the cells, was also discovered that there is a function to recover. I brown rice diet is again reviewed and likely. Also would suggest that've tried brown rice diet people overseas.


玄米に豊富に含まれる成分「ガンマオリザノール」に、糖尿病の改善・予防効果があることを30日までに、琉球大学大学院医学研究科の益崎教授(第二内科)と日本学術振興会特別研究員・小塚さんらの研究グループが明らかにした。米国内分泌学会誌「エンドクリノロジー」に近く掲載される。同誌電子版が報じた。高機能サプリメントや医薬の開発が進められており、5年以内をめどに実用化される見通しだ。
 研究グループは2012年1月、ガンマオリザノールに、人が本能的に持つ高脂肪食への欲求を抑える働きがあることを米国糖尿病学会誌に発表。玄米の効用で相次いで世界初の発見に結び付けた。
 食べ過ぎや脂肪・糖質に偏った食生活を続けるとインスリンをつくる膵臓(すいぞう)の細胞機能が低下し、やがて糖尿病となる。今回の論文は、ガンマオリザノールが、この細胞の減少を予防することと合わせ、回復する働きがあることも突き止めた。玄米食が改めて見直されそうですね。海外の方も玄米食を試してみたいかがでしょう。

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